Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Fysiek goud sparen

fga nl,fysiek goud advies, puur goud handel, fysiek goud,goudkopen,goudconcepten,goud mogelijkheden,goudspaar,goud als bescherming,

 Centrale banken kopen goud stilletjes in! Koop goud en bescherm je vermogen tegen geldontwaarding en erosie van jouw koopkracht door inflatie. Goud is geld en geen barbaars relict. Waarom zou immers o.a. de Nederlandsche Bank zich dan de moeite nemen om een gedeelte van het goud weer terug te halen uit de Verenigde Staten en Londen. Waarom kopen de centrale banken van de BRIC’s landen zo veel goud? Wat weten zij wat wij niet weten? Goud is geld en de ultieme bescherming in geval van vreselijke calamiteiten.

Geld sparen is geld verliezen!

geld sparen, verlies vermogen,pgh holland, puur goud handel, fysiek goud,goudkopen,goudconcepten,goud mogelijkheden,goudspaar,goud als bescherming,

Het is onbegrijpelijk, maar geld sparen is in ons huidige bancaire klimaat gelijk met geld verliezen. De inflatie eet jouw spaargeld gewoon op. Voor mensen met zeer veel spaargeld is de situatie erger. Ze zullen jaarlijks nog vermogensbelasting over hun spaargeld moeten betalen. Wanneer je meer dan € 21.330 op je spaarrekening hebt staan, wil de belastingdienst daar graag van mee snoepen door zo’n 1,2 % van dat meerdere op te eisen! Veel geld sparen, leidt gemakkelijk tot verlies van je koopkracht en vermogen. Voor meer info, klik hier.

Het is niet vreemd dat vele mensen liever geld sparen in de vorm van speculatieve financiële producten zoals opties, CFD’s, binaire opties, obligaties en aandelen. Dit gaat via handelsrekeningen. Helaas, is dit geen geld sparen, maar er mee naar een casino stappen. Banken helpen graag mee met het aanbieden van allerlei producten. Het is niet vreemd, doordat er zo veel spaargeld van de spaarrekening wordt gepompt op een handelsrekening, ('Brokerage Account') er in de financiële markten er papieren en digitale producten mee worden gekocht. Het is allemaal voor speculatieve doeleinden. Het is dan ook niet vreemd dat er zeepbellen worden gecreëerd. 

bubble geld, fiatgeld, fiatgoud,

Het is een groot risico om hier op zoek te gaan naar een hoger rendement voor je spaargeld. Je kunt beter voortijdig je winst pakken, dan te lang risico’s nemen met je spaargeld. Geld sparen op een spaarrekening was een van de meest veilige manieren om het kapitaal van Jan Modaal te vergroten. Nu moet iedereen bijna een zogenaamde beurshandelaar worden om winsten te boeken. Hier heeft ons failliete financiële systeem baat bij, maar het spaargeld van de kleine burger niet!

Fysiek goud sparen

Goud waarde, goud prijs, goud vermogen,pgh holland, puur goud handel, fysiek goud,goudkopen,goudconcepten,goud mogelijkheden,goudspaar,goud als bescherming,

Geld sparen in de vorm van goud op basis van fysiek goud is een veilige manier van sparen. Ook omdat op lange termijn goud altijd de rijken geholpen heeft om hun vermogen te beschermen. Goud is nog steeds het echte geld en een van belangrijkste schaakstukken op het schaakbord om de wereldreservemunt status van de Petro-Dollar te ondermijnen, de corruptie van de Westerse grootbanken te ontmaskeren en een alternatief systeem in te richten. Het kopen van fysiek goud is een wezenlijk bestandsdeel van vermogensbeheer voor zowel slimme burgers als slimme overheden.

fga nl,fysiek goud advies, puur goud handel, fysiek goud,goudkopen,goudconcepten,goud mogelijkheden,goudspaar,goud als bescherming,

Goud wordt ten onrechte niet meer door de meeste burgers in het Westen als geld beschouwd. Goud heeft intrinsieke waarde met een lange geschiedenis. Goud is altijd een belangrijk schaakstuk op het speelbord van verstandig vermogensbeheer geweest. Centrale banken in vooral het Oosten kopen nu zo veel mogelijk goud op

Bijvoorbeeld; de totale waarde van de Chinese goudvoorraad was 1.054 ton. Dat is nog steeds de officiële goudvoorraad van de Chinese centrale bank, maar iedereen weet dat dit getal veel hoger ligt. Sinds 2009 hebben we geen update meer gekregen. De meeste beleggers gaan er dan ook van uit dat een nieuwe update over de goudvoorraad de prijs van goud fors omhoog zal stuwen. "Daily Reckoning" denkt echter te weten dat de goudvoorraad momenteel 5.430,48 ton bedraagt. In februari importeerde China vanuit Hong Kong 109,2 ton goud. Dit is opnieuw een stijging ten opzichte van 83,6 ton in januari en 60,9 ton vorig jaar. China blijft niet alleen fysiek goud importeren, het importeert steeds meer goud. Volgens Daily Reckoning kan dit wel eens het grootste goudverhaal uit de geschiedenis worden. Met 5.430,48 ton zou China de tweede grootste goudvoorraad ter wereld hebben.

Het getal 5.430,48 is puur wiskundig samen te stellen:

pgh holland, puur goud handel, fysiek goud,goudkopen,goudconcepten,goud mogelijkheden,goudspaar,goud als bescherming,

De laatste keer dat China cijfers bekend maakte was dus 2009, daarvoor was het 2003. In 2015 zou je 5.430,48 verwachten, volgens hun 6-jarige cyclus. Ook omdat 2015 het jaar zou zijn dat China de Yuan volledig converteerbaar wil hebben, zodat het kan dienen als wereldmunt, zoals de euro of de dollar. Dat laatste is wel gebeurd.

Goud voorraden

De fysiek goud voorraden wereldwijd zover bekend, volgens Wikipedia:

fysiek goud voorraad wereldwijd,goud voorraden,de voorraad goud volgens diverse landen

Wilt u goedkoop goud kopen om uw vermogen te beschermen? Hier een aantal mogelijkheden hoe u voordelig en slim goud kunt kopen:

Intro PIM gold sparen;