Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

FGA Nederland goudhandel

FGA (Fysiek Goud Advies) Nederland is begonnen met de exclusieve verkoop van fysiek goud producten. Deze verkoop is volledig op verkoop van puur goud gebaseerd.

Elke dag kiezen steeds meer zakenpartners voor FGA Nederland en we hopen ons aantal Zakenpartners uit te breiden.  Met o.a. onze producten Internationaal Goudkoop Abonnement (IGA) en Bonus Goud Spot (BGS) – is het succes van een solide verkooporganisatie gegarandeerd.

FGA NL,fga nederland,fysiekgoudadvies nl,puur goud handel holland,fysiek goudhandel,goudkopen,goudsparen,goud investeren,goud beleggen,goud verkoop,

Sterk Internationaal

FGA Nederland is actief in Nederland. Met een exact in elkaar passend concept voor vermogensbescherming en verkoop van fysiek goud. Onze goudleveranciers leveren allen duurzaam goud. Verkregen uit sloop-oudgoud ook wel recycle goud genoemd. Wij genereren op deze manier de grootst mogelijke zekerheid voor onze klanten en zakenpartners voor een goud vriendelijk gewonnen product.

Onze goudleveranciers kunnen – goud – altijd voor onze klanten met 250 kilo per dag aanleveren of laten opslaan op locatie van Loomis. In 2014 heeft een van onze goudleveranciers meer dan 4.000.000 gram goud uitgeleverd en 2015 nog veel meer. Nu 2016 zijn we al over onze prognose. Aan zulke hoeveelheden herkend men het vertrouwen van de klanten in de competentie van het concern. 

FGA Nederland zorgt ervoor dat deze competentie naar buiten wordt gebracht. Door intensieve scholing worden de zakenpartners gedetailleerd voorbereid op adviesgesprekken bij klanten en waar nodig opgeleid. Opleidingen voor de verkoop, de producten en de rekrutering van nieuwe Zakenpartners worden wekelijks full-time in seminars in eigen scholingsruimten gegeven.

fga nl,fysiek goud advies NL,puur goud handel, goudhandel, goud verkoop, goudsparen, investeren, beleggen,

FGA Nederland is, door samenwerking met goudleveranciers, in o.a. Duitsland een van de leidinggevende edelmetaal leveranciers in Nederland geworden. FGA Nederland, heeft een samenwerking met een aantal partijen, waardoor wij lage kosten hebben om het edelmetaal te verwerken. Hierdoor kunnen wij erg snel handelen en zijn onze prijzen niet te vergelijken met andere aanbieders op de markt. Niet voor niets noemen wij het groothandelsprijzen, omdat u net zoals banken en staten vanaf nu tegen gelijke condities bankengoud (999.9/1000 fijn goud) kunt bezitten.

fga nl,fysiek goud advies NL,puur goud handel, goudhandel, goud verkoop, goudsparen, investeren, beleggen,

De markt van de edelmetaal raffinaderijen en groothandelaren is overzichtelijk. FGA Nederland onderscheidt zich van de concurrentie door haar flexibiliteit, haar verscheidenheid en vooral door haar goede prijsstelling. Wij bieden immers goud tegen de laagste prijzen aan.

Uw financiële toekomst in goud omzetten is nu de enige en beste oplossing, FGA Nederland heeft de mogelijkheid u een mooi concept aan te bieden, zodat u zonder zorgen een mooie toekomst tegemoet kunt gaan!

Sinds de oprichting in 2016 is er veel in de prille geschiedenis van de firma veranderd. De groei van de onderneming ontwikkelt zich stap voor stap en heeft groot succes.

fga nl,fysiek goud advies NL,puur goud handel, goudhandel, goud verkoop, goudsparen, investeren, beleggen,

Als service georiënteerde aanbieder staan onze handelaren en zakenpartners altijd in het middelpunt van de gebeurtenissen. Wij willen dat u niets te kort komt. Daarom hechten wij er grote waarde aan u op elk niveau de weg te wijzen en u daar te ondersteunen waar mogelijk, zodat er voor een succesvolle samenwerking niets in de weg staat.

Alle kosteloze dienstverleningen, innovaties en aanbiedingen waarvan onze zakenpartners profiteren, ervaart u op deze pagina’s.

U krijgt een compleet overzicht van alle details van FGA Nederland en altijd de beste prijs.

INTERESSE OF MEER INFORMATIE?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie en hoor wat wij voor u kunnen betekenen. klik hier

fga nl,fysiek goud advies NL,puur goud handel, goudhandel, goud verkoop, goudsparen, investeren, beleggen,


fga nl,fysiek goud advies NL,puur goud handel, goudhandel, goud verkoop, goudsparen, investeren, beleggen,