Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Wat is oud goud?

”Oud goud” is en zijn sieraden en voorwerpen die verschillende karaat gehaltes hebben. Het wordt ook wel sloopgoud genoemd.

fga nederland,fysiek goud advies NL,oud goud,duurzaam goud,sloopgoud,sieraden smelten,gesmolten goud,
oud goud, sloopgoud logo en merk, merken op goud,

Het kan gaan om sieraden die uit een erfenis komen of niemand meer wilt dragen of kapot zijn. Oud goud is geen term die strikt betrekking heeft op de kwaliteit van het goud. In een gouden armband van 14 karaat van 20 gram, zit net zoveel waarde als in een andere nieuwe gouden armband van 14 karaat van 20 gram. Er is geen verschil in termen van kwaliteit. Goud is goud. Ze hebben beiden dezelfde waarde als het gaat om de goud inhoudt. Het gaat om de kwaliteit en dan maakt het niet veel uit of het nieuw goud is, goud uit de natuur of sloopgoud.

Sloopgoud is een ander woord voor oud goud, maar dan in de betekenis dat de gouden sieraden of voorwerpen kapot zijn en niet meer gemaakt kunnen worden. Stuk, kapot, het maakt voor de prijs niets uit. Als je oud goud van 24 karaat hebt, krijg je daarvoor een zeer mooie goudprijs voor elke gram. Kwaliteit en gewicht zijn de criteria. Oud goud verkopen kan daarom best veel geld in het laadje brengen.

sloopgoud,duurzaam goud,recycle goud, oudgoud,echt goud,

Oud goud verkopen!

oud goud, sloopgoud

Er zijn vele bullion dealers en gespecialiseerde bedrijven in Nederland, die oud goud inkopen en in feite als een soort oud ijzer boer fungeren. Ze kopen oud goud of sloopgoud op en verkopen deze weer door aan speciale smelterijen voor edelmetalen. Er zijn vele bedrijven in Nederland zoals PGH Holland BV, die gespecialiseerd zijn in het handelen in oud goud. Daarnaast kan het ook een interessante en goedkopere vorm van goud investeren zijn. Daarbij komt de vraag of het wel zo verstandig is om uw oud goud te verkopen. Wanneer de goudprijs stijgt, zal ook de waarde van jouw oud goud stijgen. De intrinsieke waarde van oud goud is het zelfde als die van nieuw goud. Dus stel u zelf de vraag of u uw oud goud nog wilt verkopen, dan alleen als het moet.

Voor meer info of advies, klik hier!

fga nl,fysiek goud advies nederland,puur goud handel,fysiek goud,goudkopen,goudconcepten,goud mogelijkheden,goudspaar,goud als bescherming,