Goud Sparen,Goud Kopen,Goudrekening
Geld zoals geld bedoeld is ! FGA NL, FysiekGoudAdvies Nederland

Waarom goud?

Historisch gezien, toen men goud en/of zilver nog gebruikten als geld, werd bij een transactie het object in eigendom overgedragen van de verkoper aan de koper. 

Als bij een dienst of een goed besteedt werd ter waarde van bijv. € 50, dan betaalde de koper in goud of zilver waarde. Dat was een evenwichtige overdracht, waardoor het voorwerp volledig eigendom van de koper werd. Tegenwoordig is dit vaak niet meer zo, want het gebruikte geld is schuldgeld, wat is gecreëerd door de centrale banken. Zo wordt de verkoper opgezadeld met de schuld van een ander, zonder de reële tegenwaarde van z’n levering te ontvangen; Zie uitleg film.

FGA fysiek goud advies,verkoop goud, goud verkopen, goud koop,goudrekening,goud abonnement,goudkaarten, goldcards,pim goud, pim gold,pim producten, pim concepten,pim mogelijkheden,pim cards,goldbar, goudbaren,goudbaar,,pgh holland, fysiek goud kopen,fysiek goud sparen, goud beleggen, goud investeren,pimgold,pim abonnementen,pim goudrekeningen,

 Privé bank

De Amerikaanse grondwet bepaalt dat het Congres, of in de EU het parlement, alleen het recht heeft om “geld” uit te geven. Maar, de FED die het geld uitgeeft is een privé buitenlandse bank, net zoals praktisch alle andere centrale banken in de wereld.  De Amerikaanse dollar is niet eens geld van de Verenigde Staten, ondanks het feit dat op elke gedrukte dollar “Federal Reserve Note” staat. Dit is zeer belangrijk om te begrijpen en te onthouden. Evenzo geldt dit in principe voor bijna alle andere fiatvaluta’s in circulatie, zoals de euro, yen, etc.etc.

Het drukken van meer geld laat het volume van goederen en diensten niet groeien. Sterker, het verlaagd ronduit de oorspronkelijke waarde van bestaande goederen en diensten. Deze blijven hetzelfde, maar naar mate de tijd verstrijkt wordt het wel steeds duurder. Je reinste diefstal, want dit wordt veroorzaakt door de inflatie van de goederenprijzen. Concreet, door de vergroting van de geldhoeveelheid, het permanent bijdrukken van valuta, maakt dit elke keer het geld minder waard.

Terwijl de VS de ‘gouden standaard’ meer dan 40 jaar geleden liet vallen, is goud nog steeds een bezit dat elke natie in ere houdt, zelfs Griekenland. In feite hebben alle failliet verklaarde PII GS-landen samen meer dan $180 miljard aan goud in hun kluizen. Ze kunnen failliet gaan door hun schulden. Maar ze houden hun goudstaven buitenschot voor later. China, die haar ogen heeft gericht op de volgende houder te worden van de wereld reservemunt, samen met India – dat de grootste democratie ter wereld is – zijn actief bezig een nieuwe “gouden standaard” voor haar munt voor te bereiden.

Rijkdom wordt niet uit geld verkregen, maar uit de goederen en diensten dat geld koopt.

geld en goud waarde

Het belastinggeld van de burgers gaat rechtstreeks naar de particuliere Centrale Banken. Dit gaat als volgt: De Centrale Bank koopt de schulden van de overheid met leningen. Maar, de Centrale Bank heeft geen geld, dus als ze dat nodig hebben, wordt dit geld gedrukt. Het geld dat ze drukken is niets waard, omdat er geen waarde achter staat, het heeft geen dekking. In het verleden werd de Amerikaanse Dollar gesteund door een “Gold Standard” waarmee alle andere valuta’s in de wereld werden gedekt. Dat bepaalde de waarde van de respectievelijke munt. In feite, wat de centrale bankiers nu doen, is iets waarvan ze vroeger alleen maar konden dromen; nl. het drukken van geld, zonder inflatie te veroorzaken. Politici genieten ook van deze ‘once-in-a-lifetime’ kans in roekeloosheid. Zij zijn in staat om te doen wat niemand voor hen kon doen: geld lenen zonder het terug te betalen. Er is geen noodzaak dat de overheid hun leningen aan de centrale bankiers terugbetalen, aangezien het geld dat deze aan overheden uitleenden, niet van de belastingbetaler kwam. Het kwam uit het niets, net zoals de rest van het geld in omloop op de wereld. Hier een uitgebreide toelichting over de gepleegde fraude door onze leiders om belastingbetalers kaal te plukken en het volk tot slaaf te maken.

Als goud en zilver in waarde met 50% omlaag zou gaan, is dat het bewijs dat onze leiders de juiste maatregelen nemen om de economie weer op de rails te zetten. Maar politici zullen niet opeens zo wijs worden, terwijl het eerste genie onder hen nog steeds moet opstaan. Dus, voor het behoud van je rijkdom, is het nog steeds noodzakelijk om de waarde van je vermogen en spaargelden te verzekeren d.m.v. het kopen van goud en/of zilver.

Drukken van geld

fiat geld, fiatgeld, gouden standaard, goudstandaard, fed leugens, petrodollars, goud valuta

De dollar zal hoe dan ook omlaag gaan. Deze is gestegen o.a. op basis van de verwachtingen en het vele gepraat over de beoogde renteverhogingen. De meeste andere valuta daalden ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Deze valuta’s werden voor de zekerheid omgezet in US Dollars. – De renteverhoging kwam niet. Verder is de dollar eveneens gestegen, omdat iedereen denkt dat de Fed gestopt is met het drukken van geld, wat in feite een overduidelijke leugen is. Nu is een situatie gecreëerd om nog veel meer geld te drukken en dat gaat gebeuren. Wanneer de dollar daalt is er niemand meer die nog geïnteresseerd is om dat waardeloze papier te houden. Niemand gaat meer voor de zekerheid dollars kopen. Niemand wil de valutaoorlog nog verder bevechten. Amerika gaat die oorlog verliezen. En iedereen die Amerikaanse dollars houdt gaat die oorlog mee verliezen!

“De Federal Reserve heeft de mensen sinds 2008 belogen. Ze hebben niet eens een “exit plan”; Ze hebben nooit een exit-plan gehad. En met $ 1,7 biljoen in waardeloze door hypotheken gedekte effecten op de balans, en $ 2,5 biljoen aan T-Bonds, is het eindspel met de crematie van de Federal Reserve Note – de US dollar – begonnen. Het brengt het Amerikaanse volk in absolute slavernij en neo-lijfeigenschap.”

“Criminelen besturen de Federal Reserve en gebruiken die als een zwaard om geld te stelen en een schild om hun misdaden te verbergen.” – John Titus

De implicaties van deze kennis zijn werkelijk onthutsend, omdat het betekent dat iedereen die fiat geld bezit helemaal niets heeft

De wereld economie gaat onderuit: 

bubbel geld, fiat geld, fiatgeld, gouden standaard, goudstandaard, fed leugens, petrodollars, goud valuta,

Deze epische schuld zeepbellen zullen uiteindelijk barstten. Eerst door deflatie, daarna komt hyperinflatie, als gevolg van het massaal drukken van geld door alle centrale bankiers die tegelijkertijd elk voor zich proberen het meest te drukken.

De wereld economie gaat dan in sneltreinvaart onderuit met rondom knipperende rode waarschuwingslichten.

Centrale banken falen en over de hele wereld zijn de valutamarkten in wanorde.

De wereldwijde Bubbel barst – met als gevolg dat de financiële touwtjes worden aangetrokken. Bubbels bieden nooit een geschikt moment om het monetaire beleid aan te scherpen. – Het was beter geweest als de centrale bankiers veel eerder de kraan van de geld hoeveelheid hadden dichtgedraaid, voordat de Bubbel Dynamics hun stevige greep op de economie verkregen. Maar in plaats daarvan koesterden de Centrale bankiers de overvloed aan Bubbels. Het verzekert een doodlopende weg.

Wat betekent het als valuta’s over de hele wereld in retraite zijn? Het betekent dat speculanten zich haasten zich terug te trekken uit de zwakkere economieën en gaan naar de sterkere Amerikaanse dollar. Dit is hetzelfde als een liquiditeitscrisis, één waar eerst al het geleende geld wordt gebruikt om al die stijgende activa winsten te substitueren voor de dalende rendementen, en nu op de terugweg gebeurt precies het tegenovergestelde.

zeepbel geld, fiat geld, fiatgeld, gouden standaard, goudstandaard, fed leugens, petrodollars, goud valuta

Doug Casey heeft gelijk, door te stellen dat er nooit een goed moment is om een ​​zeepbel te laten exploderen. Waarom de centrale bankiers niets ondernamen, ze zijn verlamd, en zelfs te bang om de rentetarieven te verhogen met een symbolisch bedrag voor de vrees dat de wereldwijde keten van bubbels het domino-effect in beweging zullen zetten. Zij hoeven niets te vrezen: de zeepbellen zullen barsten, ongeacht wat de centrale bankiers doen!

FGA fysiek goud advies,verkoop goud, goud verkopen, goud koop,goudrekening,goud abonnement,goudkaarten, goldcards,pim goud, pim gold,pim producten, pim concepten,pim mogelijkheden,pim cards,goldbar, goudbaren,goudbaar,,pgh holland, fysiek goud kopen,fysiek goud sparen, goud beleggen, goud investeren,pimgold,pim abonnementen,pim goudrekeningen,

Centrale bankiers:

Centrale banken kunnen geld drukken, maar als de banken niet uitlenen en consumenten niet uitgeven, dan is er geen inflatie. De Centrale Banken kunnen dus geen inflatie veroorzaken door geld te drukken wat heeft geleid tot een discussie over nieuwe methoden om inflatie te teweeg te brengen, met inbegrip van negatieve rente.

fiat geld, fiatgeld, gouden standaard, goudstandaard, fed leugens, petrodollars, goud valuta

Hoe werkt dat in de praktijk? Indien elektronische deposito’s aan negatieve rente onderhevig zijn, zullen de mensen gewoon hun contant geld opnemen en overgaan op cashbetalingen. Maar zouden ze dat kunnen? Wat als de overheid cash geld verbiedt? Wat als de overheid onderscheid maakt tussen het “digitale” geld en het “papieren” geld en het papieren geld waardeloos verklaart?

De negatieve rente, uitgevonden door de bankiers, is een andere manier om je geld te stelen. De enige verdediging voor spaarders zijn harde activa, zoals grond, kunst, natuurlijke hulpbronnen én edelmetalen.

Goud wordt belachelijk gemaakt door iedereen die goud ziet als een investering. Maar de Russen en Chinezen blijven doorgaan in een record tempo goud te verwerven. Fysiek goud en zilver zijn nu schaars geworden.

Voordat hij Fed voorzitter werd, zei Bernanke dat de Fed altijd positieve inflatie kan produceren als ze het echt willen. Hij zei,

“De Amerikaanse regering heeft een technologie genaamd een drukpers – of het elektronische equivalent ervan. Dat maakt het mogelijk om zoveel dollars te produceren als ze willen in wezen zonder kosten”

Centrale banken over de hele wereld voeren een roekeloos monetair beleid om hun economieën te stimuleren, zoals met QE en ZIRP – Zero rente tarieven – en die werkten niet, terwijl ze nog steeds blijven hameren over benodigde inflatie om de economie te stimuleren.

goud belegen,goud investeren,fysiek goud kopen,duurzaam goud beleggen,een investering in goud,belegging in goud,

Om depressie te vermijden kan Inflatie in een oogwenk worden gecreëerd:

Maar, als ze echt inflatie willen, bestaat daarvoor een echte oplossing. Om dat onmiddellijk te creëren door simpelweg het beleid te veranderen en de wereld te vertellen dat met onmiddellijke ingang, de prijs van goud US $ 5,000/ounce is geworden. De centrale bank treedt op als koper als de prijs zakt naar $ 4950 per ounce of lager en als verkoper als de prijs stijgt tot $ 5050 per ounce of hoger. Met andere woorden, ze zullen geld drukken, wanneer ze goud kopen en de geld hoeveelheid verminderen, als ze verkopen via de banken. Dit is precies hetzelfde wat de centrale banken nu doen op de obligatiemarkt met het nastreven van QE. Ze behoeven simpelweg in hun transacties alleen maar de obligaties te vervangen door goud. En zich richten op de goudprijs in plaats van de rente.

Een stijging van de prijs van het goud vanaf het niveau van vandaag tot $ 5.000 per ounce is ongeveer een 75% devaluatie van de dollar; gemeten in de hoeveelheid goud die een-dollar kan kopen. Deze 75% devaluatie tegen goud zullen alle andere dollar prijzen laten stijgen. Olie zou $ 375/vat worden, en alle andere prijzen zullen dienovereenkomstig stijgen. Voilà hier is de vereiste inflatie. – Denk niet dat het onmogelijk is, in 1933 om de deflatie van de Grote Depressie te breken, gaf President Roosevelt opdracht tot de stijging van de goudprijs van $ 20,67 per ounce naar $ 35 per ounce, dat was een stijging van 75% van de dollar prijs t.o.v. goud. En de depressie was over. De economie groeide sterk gedurende de periode van 1934-36.

FGA fysiek goud advies,verkoop goud, goud verkopen, goud koop,goudrekening,goud abonnement,goudkaarten, goldcards,pim goud, pim gold,pim producten, pim concepten,pim mogelijkheden,pim cards,goldbar, goudbaren,goudbaar,,pgh holland, fysiek goud kopen,fysiek goud sparen, goud beleggen, goud investeren,pimgold,pim abonnementen,pim goudrekeningen,

Om de noodzaak van een dergelijke stap aan te tonen; het IMF maakt zich zorgen over ernstige deflatie, en vertelde de wereld onlangs:

Overheden en centrale banken riskeren de wereld in een nieuwe financiële (deflatie) crisis te werpen, waarschuwde het Internationaal Monetair Fonds, over, zoals zij het noemde, een einde van het collectieve schulden-feest in de derde wereld. Ondernemingen in de opkomende markten hebben “teveel-geleend” meer dan $ 3 biljoen gedurende het laatste decennium, met als gevolg een verviervoudiging van de schuld van de particuliere sector tussen 2004 en 2014, stond in het IMF Global Financial Stability Report.

Deze gevaarlijke overspendering dreigt nu een golf van wanbetalingen te ontketenen, dat ernstige deflatie betekent en de toch al zwakke wereld economie in gevaar brengt.

Vertelt de IMF deze keer waarheid? In dat geval wordt de wereld geconfronteerd met de grootste schuldzeepbel ooit eerder gezien, dat een monumentale bedreiging is voor het mondiale financiële systeem.

De laatste ontwikkeling – de FED is genationaliseerd!

Het klinkt ongelooflijk, maar goed nieuws is in aantocht met betrekking tot de afschaffing van de Khazarian Federal Reserve Board, die bekend staat als de FED. De Centrale Bank is overgenomen door de VS militairen en is effectief genationaliseerd. Een bezoek aan de homepage van de Federal Reserve Board bevestigt dat deze niet langer in gebruik is en nu vervangen is door een overheidssite, dat kan worden gecontroleerd, daar de originele FED site niet langer in werking is http://www.federalreserve.org en vervangen is door de overheidswebsite: http://www.federalreserve.gov/ 

Het Amerikaanse leger, onder de nieuwe leiding van Marine generaal Joseph Dunford, kwam met geweren om het Amerikaanse volk en de rest van de wereld te bevrijden, – van de Khazarian Maffia. Onder zijn leiding heeft het Amerikaanse leger de belangrijkste inkomsten en machtsbron van de Khazarian maffia, de Federal Reserve Board, overgenomen. 

De Chinezen coördineerden met deze verandering door hun eigen China International Payments System aan te kondigen, het alternatief voor de Khazarian gecontroleerde SWIFT-systeem. Dat betekent de overname van het Amerikaanse dollar systeem buiten de Verenigde Staten, dat volgens plan verliep. De implosie van de grote Khazarian maffia banken is nu slechts een kwestie van tijd. 

Dit impliceert dat de ECB, Bank of Japan, en eigenlijk alle andere centrale banken en de TBTF banken zullen worden teruggegeven aan het volk. De Khazarian maffia is niet meer in staat om van ons, het volk, te stelen. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar de intelligentie bronnen staan bekend als heel betrouwbaar. Verwacht meer ontwikkelingen in de komende weken.

Duitsland de motor van Europa:

De Duitse economie is de economische motor van Europa. Het is de primaire bron van het geld dat nodig is om Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk te redden van hun ondergang.

Maar nu begint de Duitse economie te sputteren en te vertragen, het begin van een grote economische ineenstorting in de EU, en wordt plotseling geteisterd door een lange rij van reeds lopende en slopende crisissen. 

Deze lijst omvat, exploderende werkloosheid, kelderende export, torenhoge kosten voor sociale diensten als gevolg van de asielcrisis en schadelijke gevolgen van het door de RKM gecreëerde schandaal bij Volkswagen en andere Duitse autofabrikanten, dat mogelijk de grootste werkgevers in een smeulende ruïne kan veranderen. 

En als gedacht wordt dat de dingen niet erger kunnen worden, meldt Bloomberg.

Deutsche Bank – de grootste bank van Duitsland – staat op het punt een enorm derde kwartaal verlies van 6,2 miljard euro ($ 7 miljard) te rapporteren. De bank geeft zelf toe dat de verliezen waarschijnlijk haar dividend voor het gehele jaar zal elimineren. – En dat ze tot 2.900 werknemers zullen ontslaan. 

En om het nog erger te maken, meldt het Duitse ministerie van economie dat fabrieksorders onverwachts achterbleven in de laatste rapportage maand. Een duidelijk signaal dat de economie achteruitgaat. En, dat de Duitse groeiverwachtingen drastisch omlaag zijn gesteld, met ruim 14%. 

De geschiedenis herhaalt zich:

Het is belangrijk om terug te kijken naar de crisis op Cyprus in 2013, en naar de leugens en propaganda gedurende de maanden voorafgaand aan de instorting. Om dan vervolgens in de loop van één weekend, de hele rotzooi in te laten stortten en alle rekeningen te bevriezen. 

Één weekend is geen geleidelijk proces. Het was plotseling en het was totaal: zodra het in alle ernst losbarstte, werden de banken gesloten en konden de mensen hun geld niet meer krijgen. Er was geen enkele waarschuwing dat dit op komst was, omdat iedereen bovenin de financieringsketen er belang bij had de mond dicht te houden. Centrale banken, leiders van banken, politici… al deze mensen zijn vooral gericht op het behoud van het vertrouwen in het systeem en niet op de vaststelling van de problemen in het systeem. Inderdaad, ze kunnen zelfs niet openlijk over de problemen van het systeem spreken, omdat dan snel zou blijken dat zijzelf de primaire oorzaak ervan zijn. 

Om die reden, zul je nooit, en ik herhaal, nooit, een centrale bankier, bank CEO of politicus openlijk horen toegeven wat er gebeurt in het financiële systeem. Zelfs midden managers en medewerkers op lagere niveaus zullen er niet over praten, omdat ze niet de waarheid over hun instellingen kennen of dat ze kunnen worden ontslagen voor het waarschuwen van anderen. 

Dus vergeet niet, je wordt nooit en te nimmer gewaarschuwd voor de risico’s, maar vooral de gevolgen.

De Moraal van dit Verhaal:

Wil je het systeem laten voortbestaan zoals het nu is, te weten dat minsten 50 miljoen mensen zullen sterven? Het klinkt misschien als een vreemde vraag, maar deze is doodserieus, omdat onze gezagsdragers reeds gedurende vele jaren weten dat dit het geval is. Dat aantal is de verwachte uitkomst als het huidige systeem in de EU instort, met ten minste nog zo’n vergelijkbaar aantal in de Verenigde Staten. Er is dan geen geld, geen eten, geen water, geen medicijnen, geen politie … niets. Het wordt dan rellen, plunderingen, inbraak en massale chaos. 

Natuurlijk weet niemand exact wat er kan gebeuren als het systeem instort en dan nog de WAARHEID vertelt aan de mensen.

De waarheid is slechts een leugen die nog niet is uitgevonden! Dat is precies waar het probleem ligt en dat is waar de situatie nog kan worden hersteld zonder dat alles uit elkaar valt… 

Vertel het volk de waarheid over hoe de wereld in deze toestand is geraakt, en vertel dan wat hiertegen ondernomen moet worden, omdat de oplossingen hiervoor bestaan, en misschien dan kunnen we allemaal op vreedzame wijze verder leven. 

Dat is alles wat wij mensen vragen… DE WAARHEID. 

De FED herziet heimelijk het totaal aan US schuld van 330% tot 350% van het BBP:

Na het ‘ontdekken’ van een andere hoeveelheid ad $ 2,7 biljoen in schuld!

Veranderingen in de manier waarop de Fed het totale bedrag van de schuld meldt in de economie onthulde een verschil van $ 2,7 Biljoen meer aan schuld dan eerder gerapporteerd. Het laat zich afvragen hoeveel meer schuld nog verborgen is door de frauduleuze overheids boekhoud-methoden d.m.v. het gebruik van off-balans boekingen. Het volgende You Tube filmpje geeft prima weer hoe we om de tuin worden geleid.